Snooker

Wat bieden wij de leden van NNPV Snooker?

 

Gratis snooker

Allereerst 2 uur gratis snooker spelen per week. Dit mag uiteraard met collega's maar ook met familieleden, vrienden, enz. Als je met een andere collega speelt die ook lid is van NNPV Snooker kan je dus zelfs 4 uur per week gratis spelen. Wij hebben hiervoor speciale afspraken gemaakt met Delta Snookercentrum in Den Haag. Het snookercentrum ligt aan de Ammunitiehaven 751, 2511 XX  Den Haag (vlak bij Den Haag Centraal Station). Meer informatie vind je op www.deltasnooker.nl

 

Laddercompetitie

Daarnaast organiseert de afdeling Snooker elk jaar een laddercompetitie. De laddercompetitie is een leuke manier om met andere collega's in contact te komen die ook snookeren. Gezelligheid staat voorop. De laddercompetitie wordt elk jaar beëindigd met een slotronde waarin de beste spelers van dat seizoen uitmaken wiens naam op de Ladder-beker wordt geplaatst. De beker met daarop de vorige winnaars staat in Delta Snookercentrum in Den Haag.

 

NNPV Snooker invitatie-toernooi.

Elk jaar organiseren wij invitatie-toernooi waarbij ieder lid een introducee kan uitnodigen. Op die manier verdubbelen we het aantal spelers, wat de strijd extra uitdagend maakt.

 

Info en aanmelden


Ben je een liefhebber, schrijf je dan in voor dit toernooi met een mailtje aan: nnpv.snooker@gmail.com en geef een indicatie van je spelniveau.

Inschrijven voor de afdeling NNPV Snooker.

Je kunt je inschrijven via het online aanmeldformulier.

 

Contributie 

De contributiebedragen zijn terug te vinden in het menu onder Afdelingen