Squash

Het doel van onze afdeling is om ING-medewerkers in staat te stellen deze attractieve maar ook intensieve sport squash te beoefenen tegen betaalbare kosten.

 

Binnen NNPV verband wordt zowel in Rotterdam ( Tennis Centrum IJsselmonde ) als in Den Haag ( Fitness & Racquet Club Westvliet ) gespeeld en organiseert de afdeling ook gecombineerde activiteiten.

 

Dat belangstelling voor deze sport is de afgelopen jaren wat afgenomen heeft een aantal oorzaken, maar het feit blijft dat er meer dan voldoende interesse voor deze tak van sport blijf voor een heel aantal ING-collega's. Natuurlijk zijn de leden niet allemaal fanatieke squash-spelers maar kent de afdeling aardig wat (gevorderde) recreanten. Het spelniveau van de leden loopt dus vanaf beginner tot de tweede divisie (beste 300 van Nederland) en de meeste leden spelen min of meer wekelijks op de vaste speeldagen.

 

De afdeling, lid van de Nederlandse Squash en Racket Bond (NSRB), doet mee aan de Bonds- en Bedrijfscompetitie, mits er voor een seizoen vanuit de leden voldoende belangstelling is.

 

Het uitgangspunt van de afdeling is dat jaarlijks een aantal toernooien georganiseerd worden, hetzij onderling hetzij met andere verenging / bedrijf (zoals Siemens). Bij deze toernooien gaat het om de gezelligheid, sfeer en sportiviteit, waarbij de prestaties natuurlijk niet geheel uit het oog worden verloren.

 

Bestuur

Hennie van den Heuvel

J. Boudestein

 

Contributie

De contributiebedragen zijn terug te vinden in het menu onder Afdelingen

 

Inschrijving

Je kunt je inschrijven via het online aanmeldformulier.